středa 13. března 2013

12. den Shimla

Po dohnani spankoveho deficitu jsme vyrazili na obhlidku mesta a na kratkou prochazku po okoli. Mesto na nas pusobi prijemnym dojmem. Nikdo nam nic nenabizi, mestecko je ciste a auta zde maji dokonce zakaz troubit. Na zacatku cesty jsme si u mistniho trhovce koupili banany a to byla chyba. Indove vse pri nakupu bali do novin a jak ty noviny zasustily, tak pribehla opice a skocila Mise na nohu. Misa rychle predala balicek mne, tak jsem mel opici na noze ja. Rychle jsem balicek s banany dal do batohu a v ten moment to opici prestalo bavit a my jsme mohli pokracovat v ceste.

Prochazku jsme si protahli do vedlejsiho mesta. Bylo to pro nas prijemne, protoze cestou nebylo tolik aut a vyhledy na okolni kopce byly nadherne. Chteli jsme jit tak trochu stranou mimo hlavni cesty a zaroven jsme si chteli uzit trochu prirody. Prosli jsme tedy pres krestansky hrbitov a za nim byla skala, ze ktere byly pekne vyhledy. Tam jsme narazili na dva mistni chlapce, kteri se nas trochu lekli, protoze si zde i pres zakaz koureni, vychutnavali cigarko. Uklidnil jsem je komentem, ze si dam take. Tak jsme si tam v klidu sedeli a pokurovali spolecne.

Prosli jsme si dalsi kousek za mestem a pak byl nejvyssi cas vyrazit zpet, protoze ve meste je agentura, ktera porada vylety po okoli a ma otevreno jen do 18:00. Slapli jsme tedy do kroku a agenturu jsme stihli jeste otevrenou. Oznamili nam, ze na nasledujici den je v planu zajimavy vylet autobusem, tak jsme si ho zaplatili a nasledujici den vyrazime do okoli. Pokud se nam vylet bude libit, tak jejich sluzeb urcite vyuzijeme i dalsi den.

Vecer jsme si jeste jednou prosli mesto, udelali par fotek a zacali planovat, co si dame pristi den k jidlu, protoze se nam nase streva zacinaji vracet do normalu a uz nas nebavi kolorit poslednich dni-susenky, toastovy chleb, banany a cerne uhli.

Žádné komentáře:

Okomentovat